CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

marți, 11 noiembrie 2008

Of...

M-a secat de-a dreptul concursul asta despre calculatoare... dar am ajuns deja la etapa 16 din 20, asa ca se va termina totul cat de curand si eu ma voi putea intoarce cu zambetul pana la cercelusi la desenele mele vesnice si, inchpuiti-va, haioase.

Peeentru moment, am sa va povestesc de ziua liceului(C.N. Mihai Viteazul, aka Mishu) unde dovlecarii(elevii :D) fac diverse activitati, p eo anumita tema. Anul asta a fost vorba de meserii. Clasa noastra draga a facut ceva special de data asta. Deci,cum intrai la noi in clasa, venea cineva cu un mare mare zambet si cu o hartie in mana si te intreba cate ceva despre tine, apoi statea un pic sa-i macine creierasul si sa calculeze prin felurile prin care numai el/ea le stia, si iti dadea titlul de una din 13 meserii pe care le aveam noi la dispozitie. Dupa-aceea te duceai sa cauti pe cineva care falfaia o camera foto prin mana, ii spuneai ce-ai iesit, si apoi iti facea poza cu minunata meserie de care te-ai agatat.Iar ca sa nu pleci cu buza umflata si fara nimic de la noi, primeai o diploma in care scria exact exact e ar trebui sa fii.
As dori sa imi rezerv drepturile de autor pentru desenele respective, dar trebuie neaparat sa mentionez ca toti colegii au pictat la ele si au lipsit cu tragere de inima de la ore(yeah right) ca sa pictam cu zor pentru faimoasa ,,Scoala pe Dos 2008"
Ah, si desigur, eu, scriind diplome. ;;)

Ce mi-a mai placut foarte multa fost 11 A-ul. Erau toti imbracati ca niste stani si brani, asa, am vazut doua filmulete cu cele doua personaje, iar dup-aia mi-am cumparat niste cerc elusi pe care toata lumea i-a admirat, de la Joulery


1 comentarii:

Anonim spunea...

pfoaa lauda cineva 11A foarte frumos:D