CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

luni, 10 noiembrie 2008

AMD. Procesoare.

Dand un search pe net, pentru a afla exact la ce se refera AMD, am descoperit ca de fapt este o firma care face in principiu procesoare. Poate si alte chestii, dar mna, mie asta mi-a sarit in ochisorii mei obositi si deloc gata de o noua saptamana de scoala.

Eu, de obicei, pentru a-mi cumpara un produs IT, stau cu zilele pe internet sa gasesc cea mai buna oferta, cel mai bun produs de genul si etc. cred ca prima si prima data intru pe site-urile magazinelor IT online din romania. Ma uit la preturi, vad care sunt firmele roducatoare, si tzup la yahoo answers. dau search frumos cu numele produsului si acolo gasesc frumos toate reviewurile posibile si imposibile.

Asadar, si cu procesoarele astea AMD, la fel am facut, desi tin sa va spun ca ma uitam la reviewurile alea ca o vaca imperialista la un calendar cu ceausescu. Dar oricum, am intalnit diverse pareri.
Cica acest procesor si-ar da duhul si s-ar transforma-n cenusa(adica ar lua foc ) daca cedeaza ventilatorul, ceea ce ar fi un foarte mare minus daca as vrea sa imi cumpar asa ceva. Dar au fost mult mai multe comentarii cum ca ar fi absolut grozave si ca dureaza a lifetime si ca nu-l mananca soarecii si ca etc. desigur, eu as cere si parerea unui specialist in chestia asta pentru ca, desigur, eu nu ma pricep deloooooooc la procesoare. pff. :D

Si uitati niste oferte de procesoare: Arigo
Emag si atat, ca mi-e lene sa mai caut. :D

Asa, postul aceste l-am scris pentru PcNews, si doamne ajuta, concursul se aproprie de sfarsit!

0 comentarii: