CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

miercuri, 29 octombrie 2008

Am scapat de notebookuri!


Bun, am luat azi de la emag un mp3-player Canyon foaarte fain. Are niste casti tare dragute, se aude chiar super ok, radio fm, inregistrare, si suporta chiar si wma, pe o memorie de 1 giga. Dar cred ca cel mai tare, dar cel mai si cel mai tare lucru about it este pretul. Deci pentru toate chestiutile astea de aci am scos din buzunar doar 60 de lei. A-ha! Am dat alaltaieri comanda(iti raman datoare, orza) ieri dimineata au sunat sa-mi spuna ca de la ora 6 in colo pot ridica respectiva comanda. Bun.
Ma duc eu frumusel azi la Crangasi(ca acolo au sediul) ma duc si stau la o coada deloc mare, tipul de acolo era super ok, a inteles tot, a servit repede, apoi m-am dus la casa, am platit mp3-playerul, iar dup-aia la alt birou sa ridic chestia. totul a durat mai putin de 15 minute, daca nu chiar 10 minute.
Tot respectul meu pentru cei de la emag si tot respectul pentru mine ca m-am pricopsit cu un mp3-player tare fain!:D

Am laudat emag si mp3-playerul pentru Pcnews

luni, 27 octombrie 2008

NOOOOOtebookuri


Acum trec la emag.ro .
Aici am gasit un notebook, tot de la Asus, tot Intel core 2 Duo, dar cred eu mai ieftinel. vreo 19 milioane.

Postul asta l-am scris, fara nici un pic deinspiratie si fara nici un pic de chef, presata doar de deadline, pentru PcNews.

marți, 21 octombrie 2008

Mama-mama

Apropo de dorintele mele nu prea vechi de notebookuri, am gasit pe arigo.ro o jucarioara tare tare faina.

E un notebook de la Asus, il cheama R1E, si ce m-a cucerit in special a fost felul in care se deschide. il poti roti, il poti folosi cum vrei tu, are un ecran de 13.3 inches si in rest are absolut de toate, camera web incorporata, memorie RAM de 3 giga si capacitate hdd de 16o de giga. Are si bluetooth... Ah doamne.. cred ca m-am indragostit... Pacat de pret... peste 50 de milioane :( dar na calitatea si optiunile costa, ce sa-i faci...

Acest post a fost scris in cadrul concursului celor de la Pc News

A se vrea cu cunostinte

A se vrea sa se stie despre routere. A se vrea sa se stie despre multe chestii de linkuiala inernauta si multe chestiute ce tin de cu totul altceva decat ma ocup eu aici. vi se pare ca desenele ar avea vreo legatura cu cabluiala wireless, cu routere su=i alte chestiute? eeeeh... dar NU conteaza!

Am aici un router care pare tare simpatic, desi tin sa precizez ca habar nu am ce detalii tehnice are si cat de bun sau prost e.
Acest post a fost scris pentru PcNews si concursul lor.

Un proiect.



Un proiect frumos mai! In sfarsit am reusit sa... sa... sa... sa pictam spatele clasei noastre din mishu.
Mai precis sala 33.

Un weekend petrecut la scoala, mult spray de graffitti inspirat si muci albastri. Dar a fost ceva de neuitat.

Am consumat peste 25 de canuri, am albastrit podeaua si am murdarit bancile...

A MERITAAAAAAAAT!


P.S. Multumesc din suflet doamnei Nechifor, cea care a sustinut tot, Anei, lui Mazo, lui Dani, si desigur tuturor colegilor mei de la 10 F, si cei de la 9 F, care au dat baaani. fara bani nu se poate frate.

miercuri, 15 octombrie 2008

Little Barber's Daughter



gata cu nevoi modeste!


Aspir cu nasul meu, de altfel, fara furtun, cum stim noi alte device-uri de aspirat praf, microbi, acarieni si alte pesky little things din jurul nostru, mai multe, dar si mai multe caiete!

Eh, de parca nu v-ati fi obisnuit cu nevoile mele modeste, uite ca acum imi ridic stafeta la un notebook Asus N10J-HV010, Intel Atom N270, 2 GB RAM, 250 GB HDD ... suna tare tare bine, nu?

comentzeala mea ar fi ca habar nu am ce scrie pe-acolo, dar o camera web de 1,3 megapixeli e ok, si faptul ca are dintzishor albastrit e iar foarte ok, are urechiushe incorporate si are de-asemenea un dividi writer. pretty smart, nu? :))

Stiti cum cadavrele atrag mustele? mi-ar placea sa fiu si eu echivalentul unui cadavru pentru un notebook. orice nooooooootebooook!

chestia e ca il puteti gasi chiar la un magazin. Cica la magazinul tau. Vai ce mi-ar placea sa fie al meu :X

Numai cei de la pcnews m-au indus in febra aceasta a notebookurilor. Numai vina lor si a consursului!

joi, 9 octombrie 2008

Caietzoase!




nu stiti de mecanismul celor trei scoici folosit la toaleta? nu-l stiti, nu ? ha ha stiam eu.
multe chesti tehnoalaice s-au inventat lately. Inclusiv asta , un caietel, nu cu spira, nu cu capse, ci cu taste si cehestii si trestii, e vroba de un caietzos tare tare dragut ce a fost botezat dell studio 1535, si cica are 2 giganti ca memorie d-asta mai, dar d-asta! d-asta RAM, siii 320 de gigantzoshi(woho) ca si capacitate hdd.

doamne. tehnologii.

ar fi frumos ca acest Dell Studio cum l-o mai numi sa-mi aduca o cafeluta(in sfarsit ceva traditional) in fiecare dimineata, desi eu urasc cafeaua. eh, atunci o floare, ar fi frumos , nu ? dar oricum saracu face multe. sa vedeti cata mai lista de chestii tehnologice are pe-acolo! am ramas carcaita cand am vazut pomelnicul.

deci comentariile mele nu va sunt de ajuns ca sa fugiti sa va luati sistemul de trei scoici si sa imi lasati numai si numai mie dragul de dell studio? nu-i asa? haideti mai! nu fiti raaaaaaaaaaaaaaaaai! va asteapta scoicile!

pentru PcNews si pentru concursul lor am scris postul!

marți, 7 octombrie 2008

Dati sfoara-n taraaaaa!


Am nevoie de caiete, ba!

Prima propozitie cu siguranta arata o nevoie modesta de-a mea. In engleza, Dude, I need notebooks!, aceasta propozitie are deja doua sensuri, unul mai modest, si unul... mna hi-tech :D

A fost data odata sfoara-n tara, mai precis chiar acum, cum ca niste cavaleri cu pelerine de cristale curgatoare, falnici si puternici, au venit si-au cucerit lumea metalica a rasnitelor depasite de barba lor ce ajunsese deja la al noualea iad.

Cavalerii au venit pregatiti, cu intel-inimioare celeron Atom N270, si cu prietenii lor de mare mare incredere, niste cavalerasi cu inimioare intel Atom N270.

Cavalerii, dupa ce au facut furori, si si-au raspandit faima si puterea, si-au aratat si numele: Acer Aspire One!

De-atunci, toate rasnitele si-au ocupat in sfarsit locul de veci , cu barbile deja ajunse in al zecelea iad, iar cavalerii misteriosi si falnici si-au luat in primire tronurile, dupa cum bine meritau, si si-au facut the number one fan: eu! :D sub-notebook-urile rule :>

Ah, taramul pe care s-au falit cavalerii a fost PcNews, cei cu concursul pentru care am scris postul acesta. :>

La arme! Cu mouse-uri si dvd-uri!

duminică, 5 octombrie 2008

oktaliciozitate

Mai... ati vazut televizoarele alea de la metrou? le-ati vazut?
Pot sa jur ca si eu am acelasi fel de televizor acasa. in sufragerie. pe mobila mea de culoare inchisa. Sincer ma intreb cat o sa stea pe-acolo, ca na, eu stiu cum merge un televizor de-ala, si mere tare tare tare fain sa stiti :D il cheama Samsung PS-42C9H1 si er un contrast tare fain, si se aud tare tare tare fain, o mare calitate e ca centreaza sunteul in fata lui, adica daca stai in spatele lui, e foarte posibil sa nu auzi nimic, deci, teve bun!
Aham, si e un site-ulet tare tare fain, www.oktal.ro, in care puteti gasi respectivul televizor, la un pret tare bunicel :>

Va invit la cumparaturi mes amis!
Aham, si poate ii luat si pe cei de la PCNews cu voi, ca doar ei au bani de dat, daca au facut concursul asta.

vineri, 3 octombrie 2008

O, Basm frumos!


eee... Era odata un monstrulet.

Un monstrulet cu pumni de maiestate si lacrimi cat un rau. Un zmeu mic, un prichindel cu forta de a conduce o mica armata...
Cum mama s-a saturat de popularitatea si forta crescanda a odraslei sale, s-a hotarat sa ii taie din avant si sa ii aduca piciorusele plapande si nazbataioase din al noulea cer inapoi pe pamant.
Si asa, intra in actiune... nu Praslea cel Voinic, nu Fat- Frumos cel cu chiloti de tabla, nu Aleodor Imparat cel care uita care-i taramul propriu, ciiiii.....

SUPER-NANNY!!!
zana fermecata a monstruletilor, cea care ii educa, ii aduce pe pamant, le scoate fitele, le invata pe mamele ce au mai putina pricepere, le distruge armata celor mici, le seaca raurile, le scade forta supranaturala.

Ii face COPII.

Goooooo Super Nanny!!!, o puteti sustine in mirifica lupta cu monstruletii si cu armata nepriceputa, de-ndata ce o sa se intoarca pe canal. he he.

In cadrul concursului.